Samhällsvetar-SM

Samhällsvetar-SM

 

Samhällsvetar-SM är samhällsvetarnas case-mästerskap som PolRiks arrangerar tillsammans med Akademikerförbundet SSR. Här arbetar samhällsvetarstudenter med att lösa samhällsproblem tillsammans med arbetsgivare och organisationer inom nyckelområden. Man tävlar i lag om två och studenter från hela Sverige kan delta eftersom förbundet står för såväl resor som boende.

Samhällsvetar-SM är ett sätt att synliggöra samhällsvetarnas kompetens och skapa nätverkande och karriärmöjligheter för framtidens yrkesverksamma samhällsvetare. De tre bästa lagen får diplom signerade av den namnkunniga och renommerade juryn – en guldkantad merit helt enkelt. Det vinnande laget tar dessutom hem högsta priset på 5 000 kronor i hemlevererade matkassar.

Casemästerskapet pågår i två dagar i slutet av november varje år och innehåller inspirationsföreläsningar, avslöjande av hemligt caseuppdrag, lagarbete, gemensam middag, korta muntliga presentationer av bidrag med stöd av powerpoint, inspirationsföreläsning, finalomgång med extra tid för presentationer och prisutdelning.

 

Mer information finns här!