Kallelse till PolRiks valårsmöte den 19 November 2022

Hej på er alla ute i medlemsföreningarna, vi står inför en ny termin och jag hoppas att ni alla njuter av dessa första veckor av terminens festligheter och välkomnar de nya studenterna ordentligt! Vi vill härmed bjuda in er till PolRiks valårsmöte 2022 som kommer hållas den 19 november i Lund och arrangeras tillsammans med LUPEF.

Förhoppningen är att göra detta valårsmöte till ett nätverkstillfälle för Politicesstudenter från hela Sverige där vi utöver årsmötet arrangerar någon form av workshop/föreläsning och en gemensam sittning på kvällen. Under mötet kommer ett nytt presidium att väljas. Kanske är det du som är nästa ordförande/vice ordförande/sekreterare eller kassör för PolRiks? Som representant från en av förbundets lokalföreningar har du samlat på dig gedigna kunskaper som du kan bygga vidare på inom förbundet medan du lär dig att styra en organisation på nationell nivå tillsammans med likasinnade från olika delar av landet. Väldigt utvecklande och framförallt roligt!

Ytterligare praktisk information som exakt tid, plats, boende, transport, schema och årsmöteshandlingar kommer. Frågor eller förslag till årsmötet mejlas till polriks@gmail.com. Motioner och interpellationer ska vara styrelsen tillhanda senast fem veckor före årsmötet. Behöver ni hjälp med att formulera en motion kan vi i presidiet bidra med hjälp. Vi vill även påpeka att medlemmarna i PolRiks medlemsföreningar såklart är varmt välkomna!