PolRiks-resan

Följ med PolRiks till Paris!
Den 9-13 mars beger sig PolRiks till Paris där vi kommer göra studiebesök på OECD, UNESCO, svenska ambassaden och universitetet Siences Po! Detta är ett utmärkt tillfälle för att lära känna Pol.Kand-studenter från andra universitet eller bilda internationella anknytningar inför praktik och arbetslivet. Samtidigt som du bygger broar för framtiden och lägger grunden för en livslång vänskap med dina resekamrater så får du tillgång till allt det Paris har att erbjuda. Förslagsvis kan man besöka något av Paris kända muséer och ikoniska monument, eller promenera runt på stan bland alla vackra parker, lyxiga affärer och mysiga caféer. Första anmälningsdag är 25 januari och det finns endast 20 platser, så det är först i kvarn till anmälan! 

Resan kostar endast 750 kr och priset ingår boende på ett hostel i centrala Paris, frukost, wi-fi på boendet och studiebesök. Resande står för kostnad och bokning av flyg till och från Paris själv, samt övriga utgifter som transport och matkostnader.

Anmälan kan göras från 25 januari till vordforande@polriks.se till och med 31 januari, och är bindande. Inkludera namn, telefonnummer, personnumer samt universitet och medlemsförening. Inbetalning till PolRiks bankgiro: 541-5179 görs sedan efter mottagen bokningsbekräftelse.

Övergripande schema för resan:
Onsdag 9/3: Alla anländer i Paris och möts upp vid boendet
Torsdag 10/3 : Studiebesök på OECD och svenska ambassaden
Fredag 11/3: Studiebesök på UNESCO och Science Po
Lördag 12/3: Fri dag
Söndag 13/3: Hemfärd

PolRiks hoppas att så många som möjligt vill följa med oss på denna resa till Paris! För frågor eller funderingar kring resan, kontakta Cecilia Handeland på vordforande@polriks.se.

Ni hittar evenemanget på Facebook här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *